Case studies

New Balls Please vult zomer met uitdagende trainingen

Orphé Matthys is de Live Conversation Queen bij New Balls Please, een creative event agency dat zich specialiseert in het leveren van grensverleggende en buitengewone events. Orphé zag dat de zomer de ideale moment was om zich bij te scholen en koos voor enkele video en social media trainingen van Catena Company. Hoe ze die ervaren heeft lees je hier.

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Mijn manager had Catena geïntroduceerd als ideale optie om bij te leren op vlak van creativiteit en verschillende tools. 


Waarom was je op zoek naar creatieve trainingen?

Ik was nog maar juist gestart in mijn job en vele tools en taken waren nieuw voor mij. De ZOOmertrainingen vonden plaats op de ideale moment. Het was rustiger op het werk wat je de kans geeft om zaken bij te leren en kennis op te doen!

Hoe heb je de training(en) ervaren?

De trainingen waren heel uitdagend en hadden een heel hoog tempo. Nagenoeg alles wat verteld werd was nieuw voor mij. 


Wat doe je met de opgedane kennis?

Ik probeer regelmatig de tijd te nemen om de cursus en mijn notities erbij te halen om enkele dingen uit te proberen met After Effects, etc. voor op social media. 

Waarom kom je terug? Of waarom zou je terugkomen?

Ik zou terug komen omdat er een heel groot aanbod is aan cursussen en er nog verschillende interessante tools zijn die ik graag goed zou kunnen beheersen. Ik kom volgende zomer zeker terug!

New Balls Please vult zomer met uitdagende trainingen Content Rechts New Balls Please vult zomer met uitdagende trainingen Content Rechts 3