Blog

Photoshop CC 2019

Photoshop CC 2019: Kon het nog beter worden?

maandag, 14 januari 2019

Het nieuwe jaar is weer gestart en omdat het net vaak die eerste weken van het jaar wat rustiger op kantoor is, is dit het uitgelezen moment om de nieuwe features van een programma onder de loep te nemen. In deze blog richten we graag de schijnwerpers op één van de paradepaardjes van Adobe: Adobe Photoshop CC2019. Wat zijn de belangrijkste nieuwe features van deze topper? We sommen ze graag voor jullie op.

Lees meer
Infographics Congres 2018

Photoshop, een essentiële skill voor elke marketing medewerker

woensdag, 09 januari 2019

Al jaren is Photoshop één van dé tools in grafisch ontwerp of webdesign. Vroeger werd Adobe Photoshop vooral aanschouwd als een soort ‘extra’ vaardigheid, maar intussen werd het een ‘must have’-skill voor marketeers binnen brandowners. Eens je kennis van Photoshop van een goed niveau is, maakt je dat binnen een marketingafdeling een waardevollere werknemer.

Lees meer

Fijne feestdagen!

woensdag, 19 december 2018

Fijne feestdagen en een schitterend 2019 gewenst van het ganse Catena Company-team!

Lees meer
Infographics Congres 2018

Infographics Congres 2018

dinsdag, 18 december 2018

Het Infographics Congres is een welbekend event omtrent alles rond, je kan het al raden, infographics. Ik had het genoegen om op deze dag aanwezig te zijn in Hilversum om alle nieuwtjes te ontdekken rond deze trend. Verschillende sprekers deelden hun ervaringen over hoe zij enerzijds het hele proces aanpakken en anderzijds ze dit bij klanten presenteren. Daarnaast waren er enkele sprekers met interessante cases die aantonen hoe bijzonder nuttig infographics kunnen zijn in sectoren waar je het niet zou verwachten.

Lees meer
Packshots maken met 1 druk op de knop?

Packshots maken met 1 druk op de knop?

dinsdag, 04 december 2018

Boss Paints is één van de meest outstanding bedrijven in hun sector. Een familiebedrijf in een markt die gedomineerd wordt door multinationals. Zij zijn anders dan de gewone verffabrikant, - groothandelaar en -retailer. Hun visie en missie: de wereld een mooiere plaats maken met kleur.

Lees meer
Adobe CC event

Adobe Creative Cloud 2019 Event

donderdag, 29 november 2018

Afgelopen weken organiseerde Catena Company enkele events om jullie op de hoogte te brengen van de nieuwigheden in het Adobe CC2019 pakket. Zo konden jullie kiezen uit een video sessie met Fernando Pauwels en/of een design sessie met Patrick Toebosch.

Lees meer
InDesign CC2019

Adobe InDesign CC 2019. What's new?

dinsdag, 27 november 2018

Sinds enkele weken is de nieuwe versie van het programma Adobe InDesign alweer beschikbaar. Voor diegene die het Catena Company Adobe CC2019 event gemist hebben, sommen we graag de nieuwe mogelijkheden op van Adobe InDesign CC 2019. Welke nieuwe features werden aan deze krachtpatser toegevoegd? We geven je een overzicht.

Lees meer
Adobe Max 2018

Adobe Max 2018: een overzicht

woensdag, 31 oktober 2018

Zoals ieder jaar begint Adobe MAX met de keynote van Adobe’s CEO Shantanu. Zoals we hem kennen, is hij laaiend enthousiast over hun nieuwste paradepaardje, Adobe Sensei. Een artificiële intelligentie-tool die je workflow binnen de Adobe tools nog meer versneld.

Zijn presentatie in 3 ‘keywords’: vrijheid van creativiteit, een snelle workflow en het openstellen van nieuwe kanalen en technologieën voor creatives. We overlopen even de belangrijkste punten van de keynotes.

Lees meer