Upgrade jezelf met deze webinars!

Met succes hebben we de voorbije 18 webinars uitgevoerd. Dit smaakt naar meer! Jullie reacties zorgen ervoor dat we met volle goesting een nieuwe reeks hebben gemaakt.

Thuiswerken is niet meer weg te denken. Een ideaal moment om je bij te scholen! Catena Company voorziet tijdens deze weken webinars om jezelf te upgraden. 

Verschillende thema's zoals thuiswerken voor creative professionals, social media tips voor creatives en marketeers, en automatisatie komen aan bod. 

Bovendien bieden we deze webinars helemaal gratis aan. Het enige wat jij moet doen is inschrijven.

De voormiddag sessies gaan door van 10:00 - 11:00.
De namiddag sessies gaan door van 14:00 - 15:00. 

 
 
Schrijf je nu gratis in.

Schrijf me in voor de webinars:

Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

WEBINARS

5 tips in Cinema 4D

Stijlen gebruiken is op zich al tijdsbesparend. Maar in dit webinar gaan we nog een stapje verder. We demonstreren tal van expert tips rond het gebruik van stijlen.

Snel en efficiënt beelden vrijstaand maken in Photoshop

Vrijstaand maken is een taak waar Photoshop in uitmunt. Naast een waardevol overzicht van de soorten beelden, tonen we je een aantal toonaangevende technieken die experten gebruiken bij het vrijstaand maken. Weer één van die waardevolle webinars die je niet mag missen.

5 tips in After Effects

Tijdens dit webinar animeren we een figuur dat uit Adobe Illustrator komt. We importeren deze op de correcte wijze, werken met positie, schaal en parenting om een leuke pop-up animatie te maken. Aan de hand van deze animatie geven we 5 belangrijke tips mee voor beginnende en reeds ervaren AE gebruikers.

Infographics om je boodschap duidelijker te communiceren

Je communicatie voorzien van een infographic verkoopt beter bij je lezer, omdat ons brein visuele informatie sneller oppakt dan geschreven informatie. Maar hoe pak je dit aan? Welke soort infographic ga je hiervoor gebruiken? In dit webinar overlopen we een aantal regels bij het maken van infographics.

5 tips in Premiere Pro

Tijdens dit webinar bekijken we in vogelvlucht een aantal “speciality functies” van Adobe Premiere Pro. We overlopen een aantal van de meest gebruikte keyboard shortcuts. We gaan na hoe we bestanden tussen Adobe After Effects  en Adobe Premiere Pro kunnen uitwisselen via een dynamische link. Tevens ontdekken we hoe we kunnen werken met Gopro footage om de typische vervorming eruit te halen. Vervolgens bekijken we een aantal audio effecten die je moet leren kennen om je film te masteren.

App prototypes ontwikkelen met Adobe XD

Adobe XD is een gebruiksvriendelijk programma voor het ontwerpen van een BIJNA ECHT prototype. Van responsive websites, game stations, voice controlled navigatie tot het ontwikkelen van een volledige smart app. Laat ons je verbazen met zijn vele mogelijkheden.

Illustrator voor motion design

De statische wereld van Adobe Illustrator is een geweldige bron voor de motion design wereld. De verwachtingen zijn hoog omdat de aanleverspecificaties anders zijn. Als je onderdelen van je illustratie wil animeren moet je die anders opbouwen. Dit webinar toont je de verschillende aspecten waarop je moet letten en de magie die Illustrator heeft om dit waar te maken.

5 tips in Audition

Audition is een geweldig goed audio programma, waarmee je zowel het geluid van je film kan nabewerken, als een podcast kan maken. We leren de interface kennen, de 2 manieren van werken in Audition en voegen een aantal effecten toe. Ook korten we automatisch een clip in met de remix feature.

Je huisstijl correct en consequent toepassen

Tijdens dit webinar tonen we je voorbeelden van huisstijlhandboeken en hoe je die kunt toepassen. Wat is goed en wat niet. Voor welk soort communicatie moet je een huisstijlhandboek maken en wat zit er allemaal in? Waar moet je op letten zodat de gebruikers de spelregels van je huisstijl nauwgezet volgen?

Je eerste stappen in Adobe Dimension

Adobe Dimension is een relatief nieuw pakket van Adobe. Het laat je toe om 3D elementen te importeren, te voorzien van een textuur en te belichten. Vorig jaar heeft Adobe het bedrijf Allegorithmic, de makers van Substance Designer overgenomen. Deze texturen kunnen nu ook geïmporteerd worden in Adobe Dimension. Tijdens dit webinar maken we een productshot waarop we een logo plaatsen.

Eerdere webinars

Onze eerdere webinars bekijken? Dat kan via de verschillende linken hieronder. Klik op één van de linken voor de webinar te herbekijken.