Upgrade jezelf tijdens deze periode!

In deze tijden is thuiswerken een must. Het ideale moment om je bij te scholen! Catena Company voorziet tijdens deze weken 2 webinars per week om jezelf te upgraden.

Verschillende thema's zoals thuiswerken voor creative professionals, social media tips voor creatives en marketeers, en automatisatie komen aan bod. 

Bovendien bieden we deze webinars helemaal gratis aan. Het enige wat jij moet doen is inschrijven.

De voormiddag sessies gaan door van 10:00 - 11:00.
De namiddag sessies gaan door van 13:00 - 14:00. 

 
 
Schrijf je nu gratis in.

Schrijf me in voor de webinars:

Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

WEBINARS

Stroomlijn je correctierondes met thuiswerkers

Na het vormgeven van een document komen er altijd nog tal van tekstcorrecties. Duidelijk communiceren is van groot belang en tijdsbesparend. Tijdens deze webinar tonen we je hoe Adobe Acrobat Reader en Adobe InDesign efficiënt samenwerken. 

Stroomlijn correctierondes in videoproducties voor thuiswerkers

Na het afwerken van een videoproductie komt heel het review proces op gang. Tijdens deze webinar tonen we je een aantal tools die dit proces kunnen stroomlijnen. We bekijken samen 4 tools: Kollaborate, Wipster, Frame en Vimeo.

Automatisch opmaken in Adobe InDesign aan de hand van gestructureerde data

Het maken van catalogi, brochures, prijslijsten en marketingmateriaal kan een kostbaar en tijdrovend proces zijn. Ontwerpers moeten handmatig gegevens invoeren, waardoor de productietijd aanzienlijk toeneemt en de foutenmarge vergroot. In deze webinar zie je hoe het ook anders kan.

Snel communiceren in je eigen huisstijl met Adobe Spark Post

In tijden van crisis moet je soms snel schakelen, ook in je communicatie. Als brandowner wil je dat natuurlijk graag in je eigen huisstijl, met het juiste logo en correcte lettertypes. In deze webinar tonen we je hoe je dit op een consistente, maar eenvoudige manier kan doen met Adobe Spark Post.

Automatiseer video content door middel van templates

Sinds CC 2019 is het mogelijk om aan de hand van csv bestanden data binnen Premiere Pro aan te sturen. Tijdens deze webinar kijken we naar de mogelijkheden van Premiere Pro en After Effects om video content te automatiseren door middel van templates. Via een externe plug-in in After Effects kan je het hele proces van input in een Google excel sheet naar export en upload van een afgewerkt filmpje stroomlijnen en automatiseren.

Repetitief Adobe Photoshop werk automatiseren

Straks gaan we mogelijk veel tijd moeten inhalen. Deze webinar toont je aan de hand van verschillende Photoshop-technieken, onder andere “ontwikkel voorinstellingen” en “acties”, hoe je tijdrovende handelingen kan automatiseren. Gaat dit nog niet ver genoeg, dan is er nog altijd de mogelijkheid tot scripting.