Workflow automatisatie

Editoriale workflow

Of je nu zelf kranten of magazines uitgeeft, dit doet voor derden, of bezig bent met andere publicaties zoals bijvoorbeeld jaarverslagen, feit blijft dat deadlines strakker worden, en dat medewerkers vaker van thuis werken.

Editoriale workflow

Catena Company is integrator van vjoon K4

Een traditioneel proces waarbij een tekst wordt opgeleverd, opgemaakt en afgedrukt ter controle is voorbij gestreefd. Daarnaast moet dezelfde content nu ook vaak naar web en tablet. Idealiter werken redacteurs, correctoren en vormgevers samen en tegelijkertijd aan een artikel of publicatie.

Een goed doordachte Editoriale workflow, ondersteund met de juiste tools, zorgt voor een efficiëntere afhandeling. Vormgevers krijgen meer tijd voor creativiteit en echte vormgeving en deadlines worden makkelijker gehaald. Hoofdredacties hebben permanent een overzicht van wat bij wie ligt en in welke fase het zich bevindt. Ook andere publicatiekanalen worden in de workflow geïntegreerd.

Catena Company is integrator van vjoon K4, een editoriale workflow platform dat naadloos integreert met Adobe InDesign en InCopy.

Meer info nodig over onze Editoriale workflow oplossingen ?

Contacteer onze Workflow-specialisten

Technology partners