Workflow automatisatie

Asset management

Al van bij het begin zijn we ons bij Catena Company bewust van het belang van deugdelijk en efficiënt mediabeheer. Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Asset management

Asset Management is echter veel meer dan het kiezen van de juiste software. Er moet ook voldoende aandacht aan procedures en best practices geschonken worden. Catena Company staat u bij in het maken van de juiste keuzes en in het overbrengen van uw procedures naar de gebruikers.

Stockeren, organiseren, traceren, en delen

Digital Asset Management systemen laten je toe om makkelijk digitale bestanden (foto, video, InDesign files, PDF, …) te stockeren, organiseren, traceren, en te delen, door metadata toe te voegen aan de bestanden en ze te indexeren. Op die manier zijn digitale bestanden snel en makkelijk op te zoeken en efficiënt te hergebruiken.

Meer en meer organisaties integreren DAM systemen met web content management systemen (WCM/CMS), product information management (PIM) project management en marketing automation systemen om op die manier de toegang tot en de distributie van media bestanden te centraliseren en onder controle te houden.

Meer info nodig over onze Asset management oplossingen ?

Contacteer onze Workflow-specialisten

Technology partners