Geef een training cadeau aan een collega!

 

Met welke collega wil jij graag eens creatieve kennis opdoen? Nu is het jouw kans om een Photoshop, After Effects of andere creatieve training te delen. Schrijf jezelf in tussen 28 januari en 14 februari voor een creatieve training in 2020 en breng gratis één collega mee.

 

Geef bij je inschrijving als opmerking "Two for one" in. Algemene voorwaarden vind je hier terug.

Image

Enkele populaire trainingen in ons creatief aanbod

Image

After Effects: basics in 1 dag

Een programma als After Effects leren kennen in één dag? Na deze intensieve onderdompeling heb je toch al heel wat vaardigheden ontwikkeld om basis animaties te maken.

Image

Video testimonials maken met je smartphone

Tegenwoordig heeft iedereen zijn smartphone steeds op zak en de camera's daarin zijn meestal van een superieure kwaliteit. Wij leren je video testimonials maken met je smartphone.

Image

Photoshop Expert tips & tricks

Als Photoshop-user heb je zo je eigen technieken om te creëren. Geen basistechnieken tijdens deze dag, maar hands-on tips en tricks om onmiddellijk te gebruiken.

Image

InDesign-expert in 24 uur

De mogelijkheden binnen Adobe InDesign zijn enorm, zowel voor functionele als creatieve doeleinden. In 3 dagen word je een echte expert.

Boek je een training en neem je je collega mee? Dan kan je ook nog extra genieten van een subsidie via de KMO-Portefeuille (tot wel 30%).

Image

Kmo-portefeuille

Wil je inschrijven voor een training? Bekijk dan zeker even of je recht hebt op de kmo-portefeuille. Je kan tot 30% subsidie ontvangen bij het volgen van een training.

Meer informatie over de kmo-portefeuille kan je hier terugvinden of contacteer ons voor meer informatie.

Training bij Catena

Catena Company is één van de weinige Adobe Authorised Training Centra in de Benelux. De meeste trainingen duren slechts één dag en zijn enorm praktijkgericht. We staan er dan ook op dat de deelnemers zelf aan de slag kunnen na de training.

Vorig jaar hadden we de eer om 1.200 creatieve professionals te mogen trainen op verschillende locaties.

Onze trainingen kan je terugvinden in Antwerpen, Brugge, Kortrijk, Gent, Turnhout en Brussel. We zijn ook volop aan het werken aan een Franstalig programma. 

Image

Sharing is caring

Geef dit jaar geen chocolade, maar een betere cadeau aan je collega! Wees snel, actie is geldig tot en met 14 februari 2020.

Dit aanbod is geldig op het volledig open trainingsaanbod van Catena Company. De training kan pas doorgaan als er minimum 4 betalende deelnemers zijn ingeschreven voor 1 training. Aanbod is geldig bij inschrijving van 28/01/2020 tot en met 14/02/2020 voor een training in 2020 (uitgezonderd ZOOmertrainingen). De extra persoon die bij de inschrijving wordt geregistreerd zal gratis kunnen deelnemen aan de diezelfde training.