Case studies

Sara Van de Vijver, Learning & Development Coordinator bij Ageas

Sara Van de Vijver, Learning & Development Coordinator bij Ageas (Internationale verzekeringsgroep)

Afbeelding mock-up

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Eigenlijk eerder toevallig. Mijn verantwoordelijke had de mailing rond de ZOOmertrainingen ontvangen en hij heeft deze aan mij doorgegeven. Nadat ik meer informatie had opgezocht op jullie website, leken er enkele zeer interessante opleidingen tussen te zitten.

Waarom was je op zoek?

Ik was niet echt actief op zoek naar creatieve opleidingen, maar we houden onze oren en ogen uiteraard altijd open voor interessante voorstellen. En de ZOOmertrainingen bleken nauw aan te sluiten bij enkele van onze activiteiten. Bovendien is er tijdens de zomervakantie wat meer tijd om een opleiding te volgen.

Hoe heb je de training(en) ervaren?

Heel veel informatie op 1 dag! Maar gelukkig wel zeer bruikbare informatie. Ook al zijn het opleidingen van slechts 1 dag, toch wordt er voldoende tijd voorzien om een en ander zelf uit te proberen. De kleine groepen bevorderen bovendien de interactie.

Wat doe je met de opgedane kennis?

We hebben enkele ideeën op de agenda staan waarbij ik de concrete kennis ga proberen toepassen.

Waarom kom je terug?

Omwille van de ‘hands-on’ approach: je leert best veel op 1 dag en je kan er onmiddellijk mee aan de slag. Ik heb nu 2 basisopleidingen gevolgd. Het lijkt me interessant om volgende zomer, nadat ik zelf een en ander heb kunnen inoefenen, de volgende stap te zetten en een meer verdiepende opleiding te kiezen.

Sara Van de Vijver, Learning & Development Coordinator bij Ageas Content Rechts Sara Van de Vijver, Learning & Development Coordinator bij Ageas Content Rechts 2 Sara Van de Vijver, Learning & Development Coordinator bij Ageas Content Rechts 3