Case studies

Nathalie Belmans, Graphic Designer bij Energyville

Nathalie Belmans, Graphic Designer bij Energyville, leerde Catena Company enkele jaren geleden kennen dankzij de ZOOmertrainingen.

Afbeelding mock-up

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Dit is het 3e jaar dat ik trainingen bij jullie volg. In mijn zoektocht naar bedrijven die trainingen voor gevorderden aanboden, gesteund door adobe zelf, ben ik bij jullie terecht gekomen.

Waarom was je op zoek?

Tijdens mijn studies heb ik les gekregen over alle grafische programma’s. Maar deze zijn ondertussen erg veranderd en ook in de grafische wereld is er veranderd, denk maar aan het begrip infographics, dus een opfrissing was welgekomen.

Hoe heb je de training(en) ervaren?

Zeer goed, een goede combinatie van theorie en praktijk van een vrij nieuwe hype, de infographic uitgelegd door iemand die helemaal op de hoogte is.
De eerste dag het concept infographics: Wat is een infographic, waarom is hij goed of slecht en hoe begin je eraan.
En de tweede dag praktische tips om ze sneller te ontwerpen.

Wat doe je met de opgedane kennis?

Ik heb de tips van het concept infographics gedeeld met mijn collega’s. Dit gaat zeker van pas komen bij het maken van ons volgende jaarverslag!
Enkele tips uit illustrator, kon ik alvast de week erna gebruiken!

Waarom kom je terug?

In dit vak, moet alles steeds sneller gaan, dit kan alleen als je mee bent met de nieuwste ontwikkelingen in de software.
Jullie docenten zijn mensen die de programma’s door en door kennen en nog steeds toepassen in hun dagelijks werk.

Nathalie Belmans, Graphic Designer bij Energyville Content Rechts Nathalie Belmans, Graphic Designer bij Energyville Content Rechts 2 Nathalie Belmans, Graphic Designer bij Energyville Content Rechts 3