Case studies

JAVA Foodservice start met video content

Melissa Maho is content marketeer bij JAVA Foodservice, één van de grootste foodservicebedrijven in België. Bewegende content is populairder aan het worden, ook dat zag de marketingafdeling van JAVA. Om mee op de boot te springen en hier zelf creatief mee aan de slag te gaan kozen ze voor een videotraining, hoe ze die ervaren hebben lees je hier.

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Al grasduinend in enkele opleidingsaanbiedingen, stootte ik op enkele interessante video-opleidingen. Need I say more?


Waarom was je op zoek naar creatieve trainingen?

Op onze marketingafdeling merken we dat bewegende content meer en meer aan populariteit en dus belang wint, zeker voor online kanalen als social media en websites.

Uiteraard is dit niet de enige place to be voor toffe video content. Ook tijdens onze klantenevents, beurzen en inspiratiedagen die we zelf organiseren werd het belang van goede video’s steeds duidelijker.

Om hier zelf creatief mee aan de slag te gaan, is natuurlijk voldoende kennis nodig. Catena to the rescue!

 

Hoe heb je de training(en) ervaren?

Dat de leerkracht van de videotraining, Fernando Pauwels, een doorwinterde ervaringsdeskundige is, bleek al duidelijk vanaf de eerste minuut. Het tempo van de opleiding lag erg hoog. Het feit dat het onderwerp buiten mijn comfortzone lag, maakte het uiteraard extra intensief. De opleidingen hebben me veel bijgebracht om meteen praktisch aan de slag te gaan.


Wat doe je met de opgedane kennis?

Nog geen week na de training kon ik mijn kennis al omzetten in de praktijk voor onze salesploeg. Dit ging uiteraard gepaard met wat zoekwerk maar oefening baart kunst, nietwaar? Ik kijk er alvast naar uit om hier nog meer in te duiken, de cursus bij de hand!

 

Waarom kom je terug? Of waarom zou je terugkomen?

In de eerste plaats voor de zeer kwalitatieve en diepgaande opleidingen. Voeg hierbij nog een zeer interactieve en praktijkgerichte aanpak en een leuke sfeer tussen cursisten en lesgever en je hebt volgens mij een prima recept beet!

JAVA Foodservice start met video content Content Rechts JAVA Foodservice start met video content Content Rechts 2 JAVA Foodservice start met video content Content Rechts 3