Case studies

Hillewaere Groep kiest voor sterke video trainingen

Jolien Krijnen is grafisch ontwerper bij Hillewaere Groep. Voor hun vastgoed, verzekering en hypotheekadvies voorziet Jolien dagelijks bewegend beeldmateriaal om hun events of woningen extra in de kijker te zetten. Hoe ze de videotrainingen bij Catena Company ervaart? 

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Aangezien ik van Turnhout ben en Catena in Turnhout ligt had ik hier als wel eens van gehoord. Maar het was pas toen ik regelmatig een post op Facebook tegenkwam dat Ik meer informatie ben gaan opzoeken over de opleidingen bij Catena omdat deze mij wel aanspraken. Het is gemakkelijk dat de locatie van de ZOOmertrainingen gemakkelijk bereikbaar is. En omdat dit het perfecte moment is voor bijscholing.

Waarom was je op zoek?

Als grafisch ontwerper evolueren de programma’s, mogelijkheden en wat er van u verwacht wordt steeds verder. Dus bijscholen is iets wat nodig is om bij te blijven met alle programma’s die jaarlijks updaten of erbij komen. Er was ook steeds meer vraag naar het bewerken van video’s. Ik had al kennis van After Effects, maar dit programma’s was zo veranderd dat ik hier niet meer vlot mee kon werken. Dus een update was nodig om sneller en betere video’s te maken.

Hoe heb je de training(en) ervaren?

De training was goed georganiseerd. Ik heb de ZOOmertrainingen gevolgd rond After Effects en Premiere Pro van 1 dag waarin de basis goed uitgelegd werd. De praktijk lessen waren uitdagend genoeg waardoor je geen interesse verliest en op een volledige dag veel ziet. Met deze opleiding kon ik meer doen met film dan ik nu kon en vlotter werken. En vanuit deze basis kan ik zelf weer verder zoeken hoe ik hiermee verder kan om weer meer bij te leren.

Wat doe je met de opgedane kennis?

Ik gebruik de opleiding voornamelijk om voor Hillewaere Groep films te monteren en op te maken. Dit voor Facebookbanners, gifs in de mailhandtekeningen, videobeelden op de grote schermen die je ziet als je binnenkomt in het hoofdkantoor te Turnhout en promofilmpjes voor events of woningen.

Waarom kom je terug? Of waarom zou je terugkomen?

Ik zou zeker terugkomen, de zomeropleidingen zijn perfect om tijdens de iets rustigere periodes nieuwe programma’s te leren of om terug mee te zijn met de nieuwste updates en functies in de programma’s.

Hillewaere Groep kiest voor sterke video trainingen Content Rechts Hillewaere Groep kiest voor sterke video trainingen Content Rechts 2 Hillewaere Groep kiest voor sterke video trainingen Content Rechts 3