Case studies

Artoos Group innoveert mede dankzij onze opleidingen

Artoos group, waaronder Artoos, Hayez en IPM printing, zorgt voor jouw on- en offline communicatie op de meest innovatieve en duurzaamste manier. Om de grafische studio binnen Artoos Group op te leiden in de nieuwste ontwikkelingen en functies binnen InDesign, kozen ze voor een opleiding bij Catena Company. Wat ze er van vonden lees je hier.

Hoe ben je bij Catena Company terecht gekomen?

In maart 2018 volgden we met enkele collega’s de opleiding “Een catalogus in 1-2-3 met InDesign en EasyCatalog”. Tijdens de opleiding was iedereen heel enthousiast over de docent. Toen we dus op zoek waren naar een opleiding Indesign Advanced hebben we meteen terug contact opgenomen met Catena Company.

Waarom was je op zoek naar een training?

In onze grafische studio werken we dag in dag uit met Indesign. We zorgen ervoor dat we altijd bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen en functies van het programma. Nu waren we vooral op zoek naar efficiëntieverhogende tips en tricks.

Hoe heb je de training(en) ervaren?

Iedereen was heel positief over de training. De docent was duidelijk thuis in Indesign en beheerste het programma tot in de puntjes. Hij kon zijn kennis heel goed overbrengen op de groep en had iedereen echt mee. Soms moesten we wel wat te veel tempo maken, maar dat lag eerder aan ons: we hadden nogal veel topics op onze agenda gezet. (lacht)

Wat doe je met de opgedane kennis?

Veel zaken die we geleerd hebben, konden we onmiddellijk toepassen. Enkele collega’s zijn ook al aan de slag gegaan met GREP styles. En voor de paragraph styles en next styles gaan we een werkgroepje oprichten. De bedoeling is om die stijlen toe te passen op onze wederkerende opdrachten, zodat we nog efficiënter en sneller kunnen werken.

Waarom kom je terug? Of waarom zou je terugkomen?

De docenten zijn echt thuis in de materie. Dat voel je. We hebben dus al plannen voor een cursus Adobe After Effects op maat, ergens begin 2019.

Artoos Group innoveert mede dankzij onze opleidingen Content Rechts Artoos Group innoveert mede dankzij onze opleidingen Content Rechts 2 Artoos Group innoveert mede dankzij onze opleidingen Content Rechts 3