Case studies

Artesis Plantijn Hogeschool blijft zich bijscholen met creatieve trainingen

Artesis Plantijn Hogeschool is al enkele jaren een vaste deelnemer bij de creatieve trainingen. Tanja Schoutens, mediatheek-assistant & fotograaf bij AP Hogeschool, vertelt waarom zij steeds terugkomen voor een creatieve training.

Afbeelding mock-up

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Ik veronderstel een tip van een collega. De eerste cursus, die ik bij Catena Company volgde is al enkele jaren geleden, het was in Turnhout.

Waarom was je op zoek?

In de digitale wereld is een permanente bijscholing nodig. Het evolueert allemaal zo snel, dat workshops een handige tool zijn om een basis te krijgen, waarmee je verder kan.
Een workshop volgen, vergemakkelijkt de stap om toch meer uit het Adobe pakket te halen, dan enkel Lightroom en Photoshop te gebruiken.

Hoe heb je de training(en) ervaren?

De trainingen zijn pittig en intensief.  Tijdens het lesmoment lijkt het een “overload” aan informatie, de vele tips & tricks blijken nadien zeer nuttig.

Wat doe je met de opgedane kennis?

Onze studenten geraken soms wat verstrikt in het ‘Adobe-web’, de vele tips & tricks helpen me om gerichter een oplossing te bieden op hun vragen.

Waarom kom je terug?

Vooral de ZOOmertrainingen zijn qua timing interessant. 
Op onze dienst is het dan een stuk rustiger, dus een workshop is gemakkelijker in te plannen.
Ook de locatie, Antwerpen Centrum, niet ver van het station is interessant. Gemakkelijk bereikbaar met de trein.

Artesis Plantijn Hogeschool blijft zich bijscholen met creatieve trainingen Content Rechts Artesis Plantijn Hogeschool blijft zich bijscholen met creatieve trainingen Content Rechts 2