Nieuws

Brandownersnight rond video

Brandownersnight rond video

vrijdag, 09 februari 2018

Video is hot en zal in 2018 alleen nog maar belangrijker worden, vandaar dat deze 3de editie van onze brandownersnight terecht volledig in dit thema staat.

Niet alleen als ondernemer, marketing- of communicatie verantwoordelijke kom je er mee in aanraking. Ook in jouw persoonlijke Facebookfeed, op jouw Instagramaccount of als je een handleiding voor die Ikeakast opzoekt kom je meer een meer video tegen. Jij investeerde al in een camera en wil aan de slag met jouw investering… Maar je bent nog op zoek naar input om jouw bedrijfsfilm, casestory’s of handleidingen maken?
 
Brandownersnight – The Video Edition 
Deze editie van onze brandownersnight staat volledig in het thema van video. Deze inspirerende avond starten doen we met 2 onderzoekers van AP Hogeschool. Ilse Van Looveren en Veerle Van Assche, zij deden de afgelopen jaren tal van studies rond de evolutie van video in marketing. Zij nemen je mee, vanuit een onderbouwde studie, door de mogelijkheden en trends in video. Maar zullen ook ingaan op de toekomst van video in marketing.
Fernando Pauwels, onze huisdocent, gaat hier naadloos op verder. Hij schetst graag even het landschap van de videowereld. Wat is film en wat bepaalt de prijs van een video?
Als afsluiting van het eerste deel laten we Freek Stevens, sr. digital marketer bij Invisible Puppy, aan het woord. Hij toont jullie het belang van video in marketingcampagnes. Samen met ons bekijkt hij de voordelen van video en op welk moment je welke soort video kan inzetten.

Na de pauze vertelt Sebiastien Hoeltgen over hoe Lombard International inzet op video en hoe Catena Company hen daarbij heeft geholpen. We eindigen deze inspiratieavond met Hannah Grace Carter, hoe ze bij de Europese Commissie aan de slag gaan met video, zal zij jullie vertellen. 

Graag eens een unieke kijk nemen achter de schermen van Studio 100? Dat kan na de lunch.
 
Inschrijven of meer informatie? Dat kan via deze link.