Nieuws

Zomertrainingen 2020

Zomertrainingen 2020

dinsdag, 12 mei 2020

In juli en augustus geven we elke dag trainingen voor beginners en experten. Omwille van de omstandigheden gaan we dit jaar voor een virtuele editie van de Zomertrainingen.

Lees meer

Virtual Classroom

maandag, 20 april 2020

Onze trainingen zijn nu virtueel beschikbaar tot en met 17 mei 2020.

Meer informatie en welke trainingen we virtueel aanbieden vind je hieronder.

 

Meer informatie

Lees meer

Update coronavirus: trainingen

vrijdag, 13 maart 2020

UPDATE 01/05:

We verlengen de annulering van de open trainingen t.e.m. 17 mei. We zijn volop bezig met het opzetten van virtual classrooms zodat je onze trainingen online kan volgen. Spoedig meer nieuws! 

--- 

Met de nieuwe maatregelen van de overheid willen ook wij kwetsbare groepen beschermen door de verspreiding van het coronavirus in te perken. Daarom hebben wij beslist om onze open trainingen te annuleren t.e.m. 3 april. Hierna herbekijken we de situatie.

Voor onze incompany trainingen nemen we de beslissing samen met de klant. 

Wij bieden onze trainingen op een veilige manier aan en nemen de nodige maatregelen om iedereen door deze Corona-crisis te helpen.

Lees meer

Complimentendag 2020

maandag, 10 februari 2020

Op 1 maart vieren we wereldwijd complimentendag. Alsmaar meer sijpelt dit door op de werkvloer.

Met een knipoog naar de creatieve tools waar we training in geven, hebben we ook dit jaar weer enkele complimentenkaarten gemaakt. Een ideale manier om dit jaar voor wat animatie te zorgen op de werkvloer en je collega’s eens te complimenteren met een creatieve boodschap. (Ook een handige manier om iets meer gedaan te krijgen van die ene collega)
Lees meer

Two for one actie

zaterdag, 01 februari 2020

Van plan om een training te boeken? Lees eerst dit even.

Lees meer

Adobe CC2020 event

dinsdag, 24 september 2019

Naar jaarlijkse traditie worden er in november tijdens Adobe MAX de nieuwste features en leuke extra van Adobe Creative Cloud voorgesteld. Als grootste Adobe Authorised trainingsorganisatie in de Benelux nodigen wij iedereen graag uit om deze nieuwe functies te bekijken en aan te leren. Zo is je creatieve toolset weer helemaal mee.

We organiseren het Adobe CC2020 event op verschillende locaties in Vlaanderen en Nederland (Antwerpen, Brugge en Eindhoven). Tijdens de algemene sessie nemen we je mee in de belangrijkste nieuwigheden in Adobe CC2020, na de middag worden hands-on sessies (met praktische oefeningen) per programma voorzien waar je deze nieuwe features onder de knie krijgt.

Ga naar de website voor meer informatie

Lees meer

Brandownersday 2019

donderdag, 12 september 2019

Voor de 4e keer organiseren we hét event voor brandowners die de evolutie en trends in het maken en beheren van visuele communicatie op de voet willen volgen.

Dit jaar gaat het event door in Lodge.co in Antwerpen op 17 oktober 2019.

Ga naar brandownersday.be voor meer informatie

Lees meer
ZOOmertrainingen 2019

ZOOmertrainingen 2019

dinsdag, 23 april 2019

Ook dit jaar zijn onze ZOOmertrainingen weer van de partij. Voor de zesde keer op rij verhuist ons trainingslokaal in de zomer naar Antwerpen.

Lees meer