Nieuws

Korte, live, remote sessies met onze expert

Korte, live, remote sessies met onze expert

maandag, 05 december 2016

Naast onze klassikale en ZOOmertrainingen organiseren wij onze trainingen voor 90% op maat. Dat kan op jouw locatie zijn of in onze opleidingslokalen.  We merkten de voorbije jaren dat er meer behoefte bestaat naar specifieke onderwerpen.

banner remote trainingen vertical500px

Met die ideeën gingen we aan de slag en ontwikkelden we voor u een nieuw concept. Korte, live, remote sessies, achter jouw vertrouwde bureau met onze expert.ieven. Geen supportcontract? Geen probleem! Doe een aanvraag via KMO portefeuille en krijg tot 40% korting!

De huidige situatie

Training volgen is vaak een uitdaging. Je staat extra vroeg op, trotseert de file. Na een hele dag zit je hoofd vol. De informatie van die ochtend is zelfs al wat naar de achtergrond. 

Wat zijn de voordelen

In jouw vertrouwde omgeving, met je eigen tas koffie training volgen. Geen hele dagen afwezig, korte sessies van 2u. Training volgen op jouw tempo met jouw documenten en afbeeldingen. Jouw vragen direct beantwoord. 

Hoe werkt het?

Je kiest in ons aanbod de module die je wil volgen. De trainer neemt rechtstreeks contact op om de inhoud en de timing te bespreken. Tijdens de sessie heb je live contact met de docent. De sessie wordt voor je opgenomen en blijft voor je beschikbaar. Na afloop evalueren we de sessie en bekijken we een vervolg noodzakelijk is.

Betalen?

Ja, helaas wel en zelfs vóór aanvang van de sessie. Heb je een supportcontract? Perfect, dan verrekenen we deze sessie aan de gekende tarieven. 
Geen supportcontract? Geen probleem! Doe een aanvraag via KMO portefeuille en krijg tot 40% korting!